LIGA NACIJA

Za navijače BiH protiv Austrije u Beču osigurane 2.702 ulaznice po cijeni od 32 eura

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica

Arhiv

Avaz Sport

19.10.2018

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će 15. novembra gostovati na „Ernst-Happel“ stadionu u Beču i odigrati utakmicu protiv selekcije Austrije u okviru Lige nacija.

Za navijače Bosne i Hercegovine će biti dostupno 2.702 ulaznice (5 posto kapaciteta stadiona) na gostujućem sektoru F stadiona „Ernst-Happel“, 3. red (blokovi A-H) po cijeni od 32 eura. U slučaju potrebe NSBiH ima mogućnost naručiti dodatni kontingent od 400 ulaznica za gostujući sektor A po cijeni od 32 eura. 

Svi zainteresirani pojedinci i organizirane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za ulaznice najkasnije do 22. oktobra 2018. godine putem mail adrese: [email protected].

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica uz dostavljanje fotokopije ličnog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača, odnosno putnika.

Organizirana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe te spisak svih navijača s datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Austriji.

Nadležna služba NSBiH će razmotriti sve aplikacije, a pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena bit će o tome pravovremeno obaviješteni. 

U skladu s odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizirana neposredno na blagajni NSBiH ili dostavljanjem na adresu uz naknadu troškova poštarine na račun aplikanta. NSBiH će razmotriti mogućnost preuzimanja ulaznica u Beču na dan odigravanja utakmice.

Kontakt osoba u Savezu je Dženita Sijamić na telefon 033/276-689 i e-mail [email protected].

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.