LIGA PRVAKA Bio jedan od boljih na terenu

Ivan Rakitić brutalno izvrijeđan: Popit ću svoj urin ako ga zamijeni s Arturom

Ima i onih čistijeg razuma koji tvrde suprotno

24sata.hr
25.10.2018 12:28

Foto: AFP

Neki ljudi se nikako ne mogu pomiriti s činjenicom da je Ivan Rakitić jedan od ključnih igrača Barcelone posljednjih nekoliko sezona. Čak i nakon sjajne utakmice protiv Intera, neki su ga odlučili vrijeđati. 

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je novu sjajnu utakmicu u pobjedi Barcelone nad Interom. Proveo je na terenu svih 90 minuta, a za to vrijeme imao je jednu asistenciju, i to za vodstvo 2:0, kada je poslao majstorsku loptu za Žordija Albu (Jordija Albu).  

No, bez obzira na odličnu utakmicu, dio navijača je brutalno izvrijeđao Rakitića za vrijeme, ali i nakon te utakmice.  

Tako su neki tokom utakmice na svojim Twitter profilima oštro napali hrvatskog reprezentativca kojem su doslovno brojali svaku grešku koju je imao, a imao ih je vrlo malo.  

- Rakitić, dva pogrešna dodavanja do sada - napisao je korisnik pod imenom H. Almari. 

Za razliku od njega, neki komentatori otišli su korak dalje i pisali vrlo ružne stvari o njemu. 

- Povreda Ivana Rakitića toliko je potrebna ekipi - samo je jedan od takvih tvitova u nizu, dok je jedan korisnik zaista ružno napisao: "Popit ću svoj urin ako zamijeni Artura umjesto Rakitića".   

Sve u svemu, Rakitić je protiv Intera odigrao novu odličnu utakmicu, ali dio nogometne javnosti to nikako ne želi priznati. Međutim, ima i onih drugih koji smatraju kako je Raketa jedan od ključnih igrača ekipe Ernesta Valverdea te da Barcelona mora što prije produžiti ugovor s hrvatskim veznjakom. 

NA VRH