NOGOMET

Bufon će debitirati za PSG u Ligi prvaka u vrućem Napulju

Ove sezone branio u šest službenih susreta, a primio je samo tri gola i u dobrom stanju očekuje novu priliku na golu pariškog kluba

Điđi Bufon. AFP

24sata.hr

1.11.2018

Njemački trener Tomas Tučel (Thomas Tuchel) može odahnuti. Na gol PSG-a vraća se Điđi Bufon (Gigi Buffon, 40), koji je posljednjih nekoliko utakmica bio u drugom planu.

Bila je to taktička odluka trenera Tučela koji je znao da na Bufona ne može računati u tri susreta Lige prvaka zbog Italijanove suspenzije koju je zaradio protiv Real Madrida prošle sezone u Ligi prvaka, pa je forsirao Alfonsa Areola (Alphonse Areol).

Podsjetimo, Majkl Oliver (Michael Oliver) je u četvrtfinalu Lige prvaka dosudio kazneni udarac za domaćina nakon duela Benatije i Lukasa (Lucasa), a na to je poludio Bufon, koji je počastio suca psovkama na što mu je ovaj pokazao direktni crveni karton.

- Bit će na golu protiv Lilea, ali i protiv Napolija - najavio je Tomas Tučel.

Istaknuo je Nijemac značaj Gigija za ekipu.

- Uvijek kažem da je on vrlo važan za nas, on je legenda koja je imala sjajnu karijeru. Njegovo iskustvo puno znači. Ma, općenito njegov pristup prema sportu. Pomaže suigračima kroz razgovor - rekao je trener PSG-a uoči dvoboja dvoboja francuskog prvenstva s Lileom.

Điđi Bufon je ove sezone branio u šest službenih susreta, a primio je samo tri gola i u dobrom stanju očekuje novu priliku na golu pariskog kluba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.