REPREZENTACIJA

Kovačević: Vjerujem da neće biti problema i da ćemo pobijediti Azerbejdžan

Ekipa se nalazi u dobroj formi

Arhiv

Avaz Sport

16.11.2018

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas odradili četvrti trening u sklopu priprema za prijateljsku utakmicu s Azerbejdžanom.

Golman Sarajeva Vladan Kovačević je za zvaničnu stranicu NSBiH istakao da ova generacija igrača može ostvariti plasman na veliko takmičenje.

Ova ekipa tek treba da se uigra i ovo okupljanje će nam pomoći da se približimo nekom željenom nivou da bismo mogli da pružamo kvalitetne igre kao prethodna generacija. Žao mi je što u upravo završenom kvalifikacionom ciklusu nismo uspjeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo i nadam se da će ova generacija napraviti taj iskorak - rekao je Kovačević. 

Talentirani golman očekuje pobjedu protiv Azerbejdžana.

Prvo nam je okupljanje i s tim u vezi meč s Azerbejdžanom će biti zahtjevan. Ipak, smatram da smo dobra ekipa. U dobroj smo formi, igrači su standardni u svojim klubovima. Vjerujem da neće biti problema i da ćemo pobijediti u toj utakmici - istakao je mladi golman Sarajeva. 

On je zadovoljan i nastupima u klubu.

Prvi smo na tabeli i želimo tu da se zadržimo. U timu imam podršku od prvog dana kada sam stao na gol. Nadam se da ćemo nastaviti da pobjeđujemo i da osvojimo titulu prvaka države - zaključio je Kovačević. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.