LIGA PRVAKA

Šta kažu kladionice: Može li Crvena zvezda ponovo iznenaditi Napoli

Večerašnjim utakmicama bit će kompletirano 5. kolo

Detalj s prve utakmice Zvezde i Napolija u Beogradu: Mreže mirovale. AFP

Avaz Sport

28.11.2018

Večerašnjim utakmicama bit će kompletirano 5. kolo grupne faze Lige prvaka. Najzanimljiviji susret ovog kola igra se u Parizu. U okviru grupe C sastaju se Pariz Sen Žermen i Liverpul. 

Oba tima pružaju fenomenalne partije u domaćim prvenstvima. "Redsi" u ovaj meč ulaze kao lideri grupe i s jednim bodom viška u odnosu na domaćine. Prvi meč ovih rivala na Enfildu završen je pobjedom Liverpula od 3:2. 

Prema kladionici MOZZART, domaćini važe za favorita. Kvota na pobjedu pariskog kluba je 2,05, na remi 3,50, dok je na trijumf Liverpula 3,60.

U istoj grupi Crvena zvezda će u Napulju pokušati ponovo iznenaditi Napoli. Beogradski tim trenutno je na posljednjoj poziciji na tabeli te, ukoliko želi prezimiti u Evropi, neophodno je da napravi dobar rezultat. Ukoliko vjerujete u trijumf Zvezde, mogli biste zaraditi veliku svotu novca. 

Naime, kladionica MOZZART na trijumf beogradskog kluba nudi kvotu od čak 15,00, na remi 7,25, dok se na pobjedu Napolija nudi kvota od 1,18.

Osim ovih duela, zanimljivo bi trebalo biti i u Londonu, gdje Totenhem u okviru grupe B dočekuje Inter u direktnoj borbi za plasman u nokaut fazu. Tim iz Milana trenutno se nalazi na drugom mjestu grupe i ima samo tri boda više od trećeg Totenhema.

Ipak, kladionice su više naklonjene domaćinu. Tako MOZZART na pobjedu "Pijetlova" nudi kvotu 1,65, na remi 3,80, dok se na trijumf  "Neroazura" nudi kvota od 5,50.

Pogledajte kompletnu ponudu MOZZART kladionice za večerašnje mečeve Lige prvaka.

Barcelona, Ajaks, Bajern Minhen, Juventus, Mančester siti, Mančester junajted, Real Madrid i Roma su već izborili plasman u osminu finala Lige prvaka, a ostalo je još osam nepopunjenih mjesta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.