BEOGRAD

PSG nije trenirao na Enfildu i San Paolu, ali jeste na Marakani

Šesto kolo grupe C Lige prvaka

Beograd: Zvijezde PSG-a trenirale na Marakani. AFP

b92.net

10.12.2018

Fudbaleri Pariz Sen Žermena odradili su na terenu stadiona "Rajko Mitić" posljednji trening pred utakmicu sa Crvenom zvezdom. Parižani gostuju šampionu Srbije u šestom kolu grupe C Lige prvaka u utorak uvečer, a ovo je prvi put da su trenirali na travi gdje će i igrati. 

Prethodno to nisu radili pred mečeve sa Liverpulom i Napolijemm, pa je ta činjenica posebno zaintrigirala francuske novinare.

Prema kladionici MOZZART, pariski klub je apsolutni favorit u Beogradu. Kvota na trijumf PSG-a je 1,18, na remi 7,25, dok se na pobjedu beogradskog kluba nudi kvota od čak 15,00.

- Iz nekih logističkih razloga smo odlučili da treniramo ovdje, protiv Liverpula i Napolija je bila drugačija situacija. Volimo da osjetimo teren gde ćemo igrati pred meč -  istakao je trener PSG-a Tomas Tuhel (Thomas Tuchel).

Tuhelovi igrači su se od 19 sati našli na igralištu, pa su poslije zagrijavanja nastavili da grupno rade sa loptom na poligonima.  

Novinare je zanimalo i hoće li opet PSG napadati posjedom i sve su prilike da hoće, mada kažu da posjed ne mora ništa da znači, jer su u Beogradu drugi slomili zube.

Tuhel nije otkrio hoće li Nejmar (Neymar) sto posto igrati, već je rekao "trebalo bi". Zdravstvene probleme ima i Čupo Moting (Choupo-Moting), ali su glavni igrači u polju spremni da zaigraju. Meč Zvezde i PSG počinje u utorak od 21 sat. Crveno-bijeli trenutno imaju četiri boda, a PSG osam.  

Liverpul je ispred Zvezde na trećem mjestu sa šest bodova, dok je Napoli prvi sa devet. 

Kvote za onlajn igru te čekaju u Mozzartu! Registruj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.