LIGA PRVAKA

Zvezda traži čudo za evropsko proljeće

Beograđane samo pobjeda nad PSG-om ostavlja u Evropi, kao i iznenađenje u Liverpulu

Nejmar je bio nezadrživ za odbranu Zvezde u Parizu

Avaz Sport

11.12.2018

Večeras su na programu posljednje utakmice grupne faze u Ligi prvaka - grupe A, B, C i D. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa u svaki meč ulazi da pobijedi pa će tako biti i protiv Pari Sen Žermena. Zvezda danas (21 sat) na stadionu "Rajko Mitić" igra protiv PSG-a u posljednjem kolu grupe C Lige prvaka. Milojević je istaknuo da bi svi u Crvenoj zvezdi trebali biti zadovoljni načinom na koji će završiti 2018. godinu. 

Prema kladionici MOZZART, favorit na ovom meču je Pariz Sen Žermen, te je na njihovu pobjedu ponuđena kvota od 1.18, dok je na pobjedu Zvezde ponuđena visoka kvota od 15.00.

Veliko zadovoljstvo

- Ako smo mogli da biramo kako da završimo 2018, mislim da bi se svi složili i da bi željeli da PSG dođe ovdje. Ova godina je uspješna za nas, a ova utakmica je za nas veliko zadovoljstvo da igramo protiv fenomenalne ekipe. Pari Sen žermen je pravljen da dođe do finala, kao i Napoli i Liverpul. To nam je omogućilo da dosta napredujemo - izjavio je Milojević. 

Trener Zvezde dodao je da je ponosan na navijače, koji su ga izuzetno zadovoljili svojim navijanjem i prisustvom. 

- Ponosan sam što će naši navijači imati priliku da pobijede. Ako bi se gledalo takmičenje navijača, naši bi već prošli grupu. Ne treba trošiti riječi o PSG-u, ali mi se ne plašimo nikoga i nećemo imati toliki respekt kao u prvom meču. Za ovakve utakmice se živi, ovo je nešto što igrate s emocijama, treba da uživamo. Dat ćemo sve od sebe, borit ćemo se do posljednjeg atoma snage. Igrali smo dosta utakmica. Žao mi je što nismo imali navijače na gostovanju. Pari Sen Žermen konstantno igra pred punim stadionom i bit će mi drago da osjete atmosferu - dodao je Milojević. 

“Crveno-bijeli” imaju šansu da prođu u Evropsku ligu preko trećeg mjesta u grupi C, ali im je za to potrebna pobjeda nad Parižanima, kao i iznenađenje u Liverpulu, koji igra s Napolijem. 

- Tražit ću od igrača da rade ono što su i do sada. Nije mi se svidjela prva utakmica, ne zbog rezultata nego ne volim da svoje igrače vidim takve. Dat ćemo maksimum i neka bude kako bude -jasan je trener prvaka Srbije.

Totenhem ili Inter

Totenhem i Inter bore se za drugo mjesto u grupi B. Oba tima imaju po sedam bodova... Klub iz Londona je pred nemogućom misijom u Barceloni, jer je za očekivati da Inter u Milanu lako pobijedi holandski PSV.

Barcelona je favorit na utakmici koja se igra na Nou campu, te je na njihovu pobjedu ponuđena kvota od 2.00, dok je na pobjedu Totenhema ponuđena kvota od 3.60.

Revolt francuskog novinara

Iako je jasno stavljeno do znanja da će trener odgovarati samo na pitanja u vezi s dešavanjima na terenu, francuski novinar pokušao je da isprovocira Milojevića pitanjem o navodnom namještanju prve utakmice koju su dva tima odigrala u Parizu.

- Koliko su na vaš tim utjecale priče o navodnom namještanju prve utakmice, kako je sve to doživljeno u Srbiji i je li se protumačilo kao udar na Srbiju i Zvezdu - glasilo je pitanje Francuza.

Kako Milojević nije želio da odgovori, francuski novinar demonstrativno je napustio konferenciju za medije.

Kvote za onlajn igru te čekaju u Mozzartu!Registruj se na sajtu, uplati na račun(putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.