NAJAVA

Ginček se nada nastavku serije protiv Nirnberga

Prvi duel u prvenstvu od 2013. godine

15. kolo. :Facebook

V.D

14.12.2018

Nakon poraza od Bajerna prošli vikend, Nirnberg je seriju poraza produžio na osam utakmica. Volfsburg ima velikih problema sa povredama ali se ipak nadaju dobrom rezultatu.

Volfsburg je prema kladionici MOZZART favorit u ovom meču i na pobjedu gostiju ponuđena kvota je 2.05, na neriješen rezultat 3.40, dok se na pobjedu Nirnberga nudi kvota 3.70.

Nirnberg je primio rekordna 33 gola u 14 utakmica, a većinu bodova su osvojili na domaćem terenu.  Ekipa Mihaela Kelnera (Michael Köllner) je još uvijek bez prvog golmana, tako da će kao i u prethodnim utakmicama na golu stajati Fabijan Bredlov ( Fabian Bredlow). Kapiten ekipe Hano Berens (Hanno Behrens) se vraća nakon što je propustio duel protiv Bajerna.

Gosti se uzdaju u Danijela Ginčeka, koji je učestvovao u posljednjih 5 golova Volfsburga, od toga dva gola i tri asistencije. "Vukovi" su upisali dvije vezane pobjede, u Frankfurtu su srušili zahuktali Ajntraht, a onda i Lajpcig na domaćem terenu. Admir Mehmedi i Elvis Rehbečaj (Rexbehcaj) propuštaju duel, a u ekipu se vraćaju Bruks (Brooks), Vilijam (William) i Brekalo.


Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.