LIGA PRVAKA

Kovač: Uvjeren sam da prolazimo Liverpul

"Redsi" drugu utakmicu igraju u Minhenu

Kovač: Liverpul favorit za osvajanje Lige prvaka, ali mi smo Bajern. AFP

Index.hr

17.12.2018

Bajern će u osmini finala Lige prvaka igrati protiv Liverpula, a trener Bavaraca Niko Kovač uvjeren je da njegova ekipa može proći dalje.

Liverpul je favorit za osvajanje Lige prvaka, ali mi smo Bajern. Vjerujem kako Liverpul zna da drugu utakmicu mora igrati u Minhenu. Uvjeren sam da ćemo proći dalje - rekao je hrvatski stručnjak. 

Prva utakmica na rasporedu je 19. februara na Enfildu, dok će se revanš u Njemačkoj igrati 13. marta.

Prema kladionci MOZZART, "Redsi" važe za favorite u prvoj utakmici na svom stadionu. Kvota na pobjedu Liverpula iznosi 2,10, na remi 3,45, dok se na trijumf njemačkog velikana nudi kvota od 3,50.

Liverpul u posljednje vrijeme igra odlično i nalazi se na prvom mjestu Premijeršipa. U Ligi prvaka je skoro ispao, spašavao se u posljednjoj utakmici grupne faze protiv Napolija. 

Pobijedio je 1:0 i zbog bolje gol-razlike zauzeo drugo mjesto skupine C, iza PSG-a. Prošle sezone je igrao finale najelitnijeg klupskog nogometnog takmičenja, u kojem je izgubio od Reala.

Bajern, s druge strane, ima suprotnu situaciju. U Ligi prvaka je bez problema osvojio svoju grupu, gdje su se nalazili još Ajaks, Benfika i AEK. Pobijedio je četiri puta, a remizirao dvaput. 

Problemi su nastali u domaćem prvenstvu, gdje Bajern godinama bez problema osvaja titule, ali ove sezone je za sada tek treći. Vodeća Borusija Dortmund bježi mu devet bodova.

Kvote za onlline igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.