LIGA PRVAKA

Toti: Imali smo sreće, puno stvari se do februara može promijeniti

Direktor "Vučice" nakon žrijeba

Toti: Ne smijemo potcijeniti Porto. AFP

Avaz Sport

17.12.2018

Roma, za koju igra naš Edin Džeko, danas je izvukla Porto u osmini finala Lige prvaka. Iako su "Vučici" prijetili mnogo ozbiljniji protivnici, direktor kluba iz Rima Frančesko Toti (Francesco Totti) upozorio je nakon žrijeba kako nema mjesta potcjenjivanju.

Prema kladionci MOZZART, "Vučica" važi za favorit u prvoj utakmici na svom stadionu. Kvota na pobjedu Rome iznosi 2,25, na remi 3,30, dok se na trijumf Porta nudi kvota od 3,25.

Imali smo sreće s obzirom na to koje smo sve ekipe mogli izvući, ali ne smijemo potcijeniti Porto. Jako su dobra ekipa te su igrali odlično u grupi. Sada prolazimo kroz težak period, ali imamo dovoljno vremena da se do februara vratimo u pravu formu. Puno stvari se do tada može promijeniti - istakao je legendarni Toti.

Prve utakmice osmine finala najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi na rasporedu su 12., 13., 19. i 20. februara, dok će revanš susreti biti odigrani 5., 6., 12. i 13. marta 2019. godine.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.