FRANCUSKA

Moćna odbrana Monpeljea na teškom ispitu protiv Liona

"Lavovi" važe za favorite u ovom duelu

Francuska: Derbi kola igraju Monpelje i Lion. AFP

Avaz Sport

22.12.2018

U derbiju 18. kola francuske Lige 1 Monpelje će večeras od 21 sat ugostiti Lion. Moćna odbrana domaćina "nepremostivi zid" je mnogim ekipama u Francuskoj. Monpelje je za 16 mečeva primio tek 12 golova, što je zapravo najbolji pokazatelj odbrambenog parametra. Manje golova od Monpeljea primio je samo Pariz Sen Žermen, i to 10. 

Ipak, prema kladionici MOZZART, gosti iz Liona važe za favorite u ovom meču. Kvota na trijumf "Lavova" iznosi 2,25, na remi 3,25, dok se na pobjedu Monpeljea nudi kvota od 3,30.

Lion se uoči ovog derbija nalazi na trećoj poziciji s 31 bodom iz 17 utakmica, dok je Monpelje četvrti sa 29 bodova, ali ima i utakmicu manje. 

Gosti iz Liona su u posljednjem meču herojski na domaćem terenu pobijedili Monako 3:0. Bila je to za navijače - dobra utakmica i slatka pobjeda. S druge strane Monpelje je kao domaćin minimalno poražen od Lila sa 1:0.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.