ENGLESKA

Pogba o Murinju: Naučio me samo jednoj stvari i to je to

Upisao dvije asistencije i bio jedan od boljih igrača u velikoj pobjedi

Pogba: Bio jedan od najboljih igrača u pobjedi Junajteda. AFP

Index.hr

22.12.2018

Pol Pogba (Paul) upisao je dvije asistencije i bio jedan od boljih igrača u velikoj pobjedi Mančester junajteda na gostovanju kod Kardifa (1:5) u sklopu 18. kola engleskog Premijeršipa.

Bila je to prva utakmica koju je s klupe "Crvenih đavola" vodio novi trener  Ole Gunar Solskjer (Ole Gunnar Solskjaer) i Norvežaninu je uspjelo nešto što Žozeu Murinju (Jose Mourinho) nije u cijelom mandatu - zabiti nekome pet ili više golova u svim takmičenjima. 

Francuz je odigrao sjajnu utakmicu i pokazao da možda nije bila stvar u njemu nego u portugalskom treneru koji mu nikako nije uspijevao pronaći mjesto u svom sistemu, pa je posljedično tome Pogba redao loše partije. Nakon utakmice zaustavio se u miks-zoni i komentirao bivšeg trenera Junajteda. 

- S Murinjom smo osvajali trofeje i želim mu na tome zahvaliti. Nije sve funkcioniralo kako treba, ali nije bilo ni loše - osvajali smo trofeje. Osvajanje trofeja čini te boljom osobom i to je to. To je prošlost. Želim mu zahvaliti što me je učinio boljom osobom - rekao je Pogba nakon pobjede u Velsu.

Rekao je i koju riječ o novom treneru "Crvenih đavola". 

- Svi smo sretni što smo pobijedili u prvoj utakmici s novim trenerom. Sada je najbitnije nastaviti u ovom ritmu. Ne možemo igrati ovako, zabiti pet golova i izgubiti -  podvukao je Pogba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.