LIJEPE VIJESTI

Roma s Džekom u napadu juriša na pobjedu protiv Sasuola

Utakmica na Olimpiku počinje u 18 sati

Džeko: U startnoj postavi protiv Sasuola. AFP

Avaz Sport

26.12.2018

Nogometaši Romi danas će u okviru 18. kola italijanske Serije A dočekati Sasuolo. Bit će to duel ekipa iz sredine tabele. "Vučica" se nalazi na 10. mjestu sa 24 boda, dok gosti imaju samo bod više i zauzimaju 8. poziciju. 

Prema kladionici MOZZART, ekipa iz Rima je favorit u ovom meču. Kvota na pobjedu "Vučice" iznosi 1,60, na remi 4,00, dok je na trijumf Sasuola 5,60.

Prema posljednjim informacijama naš Edin Džeko, oporavio se od povrede i trebao bi zaigrati za Romu od prve minute u ovom meču. 

"Corriere dello Sport" piše da Roma možda ne bi riskirala s Džekom u startnoj postavi da nije u situaciji kakvoj jeste. Rimski klub ove sezone igra očajno u Seriji A i prijeko mu je potreban trijumf protiv Sasuola. 

Utakmica na Olimpiku počinje u 18 sati, a Dijamant će na ovom meču probati da stigne do svog tek trećeg gola u ovoj sezoni Serije A.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu,uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.