NOGOMET

Samuelu Umtitiju prijeti kraj karijere

Hronični problemi s koljenom

Stigao iz Liona. Arhiv

Index.hr

26.12.2018

Francuski reprezentativac i defanzivac Barcelone Samuel Umtiti već je neko vrijeme izvan nogometa zbog teške povrede koljena. Stoper koji je s Francuskom ljetos osvojio naslov prvaka svijeta na terenu se očekivao početkom sljedeće godine, no najnoviji nalazi zabrinjavajući su i pod znak pitanja dovode nastavak karijere 25-godišnjaka.

Umtiti cijelu karijeru ima hroničan problem s hrskavicom u koljenu, a neki španski izvori tvrde da je stanje toliko ozbiljno da bi Umtiti čak mogao završiti igračku karijeru.

Španski mediji odmah su se prisjetili Karlesa Pujola (Carles Puyol), koji je imao isti problem zbog kojeg je morao završiti karijeru prije vremena.

Barcelona je poslala službeno saopćenje vezano za stanje francuskog nogometaša u kojem je potvrdila da je situacija ozbiljna, da je Umtiti u Kataru na liječenju te da bi se trebao 30. decembra vratiti u Barcelonu, gdje će nastaviti liječenje.

Umtiti je u Barcu stigao 2016. iz Liona, a s Francuskom je ovog ljeta postao prvak svijeta. U polufinalu protiv Belgije zabio je pogodak odluke, a startao je u početnom sastavu u finalu protiv Hrvatske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.