ITALIJA Trener Rome uoči utakmice protiv Parme

Di Frančesko: Džeko se oporavio od povrede, ali...

Dijamant je spreman

Avaz Sport
29.12.2018 07:30

Di Frančesko i Džeko: Romi ne ide baš najbolje u Seriji A

Foto: Arhiv

Roma će danas u okviru 19. kola Serija A gostovati Parmi, a trener "Vučice" Eusebijo di Frančesko (Eusebio di Francesco) još je u dilemi hoće li Edin Džeko meč početi od prve minute. 

Prema kladionici MOZZART, Roma je izraziti favorit u ovom meču. Kvota na trijumf "Vučice" iznosi 1,65, na remi 3,80, dok se na pobjedu Parme nudi kvota od 5,50.

- Patrik Šik (Schik) je dobro, on je jučer trenirao normalno sa ekipom. Bio je više umoran nego što se radilo o nekoj povredi. Džeko je spreman, ali to je odluka koju tek moram donijeti. Možda bi obojica mogla početi meč. Imam dosta nogometaša koji su se tek oporavili od povreda i nisu potpuno spremni, pa moram donijeti još nekoliko odluka - rekao je trener Rome. 

Meč između Parme i Rome igra s početkom od 15 sati, a nakon 18. odigranih kola, "Vučica" je sedma na tabeli s 27 bodova, čak 23 manje od lidera Juventusa. S druge strane, domaćini meč s Rimljanima dočekuju s 12. mjesta s 25 osvojenih bodova.  

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

NA VRH