NOGOMET

{PREMIJER LIGA} Pred Begovićem težak zadatak na Old Trafordu, Siti ide u predgrađe Londona

Dan počinjemo s utakmicom Kristal palasa i Čelzija

Begović: Bormut gostuje Junajtedu. Arhiv

Avaz.ba

30.12.2018

Engleska Premijer liga poznata je po tome da nema odmora tokom novogodišnjih praznika, pa će tako danas biti odigrane četiri utakmice, a dan počinjemo s utakmicom Kristal palasa i Čelzija. 

Palas odlično igra ove sezone, predvođen Vilfredom Zahom (Wilfried), dok Čelzi pod novim trenerom Mauricijom Sarijem (Maurizio Sarri) traži pobjedu kako bi očuvao poziciju koja mu garantira nastup u Ligi prvaka.

Prema kladionici MOZZART, londonski ''Plavi'' su favoriti na ovom meču pa je tako za njihovu pobjedu ponuđena kvota od 1.75, dok je na pobjedu Palasa ponuđena kvota od 4.90.

Druga utakmica igra se na zapadu Engleske, gdje Barnli dočekuje Vest Hem. Barnli igra očajno ove sezone i trenutno se nalazi na pretposljednjoj poziciji, dok Vest Hem zauzima 11. mjesto i ima tri uvezane pobjede.

Klub iz Londona je favorit na ovoj utakmici te je na njihovu pobjedu ponuđena kvota od 2.05, dok je na pobjedu Barnlija ponuđena kvota od 3.60.

Aktuelni šampion Mančester siti gostuje Sauthemptonu, koji će se ove sezone grčevito boriti za opstanak u višem rangu, a poeni protiv Sitija neće doći lako. U tim Sitija mogao bi se vratiti i Kevin de Brujne (De Bruyne), koji je odsustvovao više od mjesec zbog povrede skočnog zgloba.

Prema kladionicama MOZZART, Siti je favorit u ovoj utakmici te je na njihovu pobjedu ponuđena kvota od 1.30, dok je na pobjedu Sauthemptona ponuđena visoka kvota od 9.00.

Ole Gunar Solskjer (Solskjaer) preporodio je Mančester otkako je sjeo na klupu svog bivšeg kluba. U dvije utakmice "Crveni đavoli" upisali su pobjedu i remi, a u goste na Old Traford dolazi Bormut našeg Asmira Begovića, koji se nalazi na sredini tabele i želi napredovati koje mjesto i "Trešnjice" će biti vrlo raspoložene da pokvare slavlje "Crvenim đavolima" na njihovom stadionu.

Junajted je ipak favorit prema kladionicama Mozzart te je na njihovu pobjedu ponuđena kvota od 1.35, dok je na pobjedu Bormuta ponuđena kvota od 8.00.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.