ENGLESKA

Legendarni Ferguson uživao na treningu Junajteda i ohrabrio ekipu

"Crveni đavoli" sutra igraju protiv Njukasla

Solskjer i Ferguson: Učenik i učitelj. AFP

Avaz Sport

1.1.2019

Aleks Ferguson (Alex), legenderni trener Mančester junajteda prvi put je od izljeva krvi u mozak posmatrao trening "Crvenih đavola", javljaju engleski mediji.

Mančester junajted sutra u gostima igra protiv Njukasla utakmicu 21. kola engleske Premijer lige, a legendarni Škot pružio im je podršku. 

Prema kladionici MOZZART, "Crveni đavoli" su izraziti favoriti u ovom duelu. Kvota na trijumf Junajteda iznosi 1,60, na remi 4,00, dok se na trijumf domaćina nudi kvota od 5,70.

- Sretan sam što je bio na treningu i uživali smo. Vjerujem da je i on uživao dok je trajao trening i na njemu se vidjelo da je to ono što mu je trebalo. Ohrabrio je igrače i sve nas i nadam se da će dolaziti što češće - rekao je Ole Gunar Solskjer (Ole Gunnar Solskjaer), aktualni menažder tima s Old Traforda. 

Ferguson je dobio i novu funkciju u Junajtedu i trenutno je savjetnik Solskjera koji je njegov vjerni učenik. 

Podsjetimo, legendarni Škot u maju prije šest godina napustio je klupu Junajteda, a nije bio ni na jednom treningu dok su menadžeri bili Dejvid Mojes (David Moyes) i Luis van Hal (Louis van Gaal).

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.