TRANSFERI

Real dovodi Ikardija za 110 miliona eura

Argentinac je već mjesecima želja Kraljevskog kluba

Ikardi: Odbio potpisati novi ugovor s Interom. Arhiv

Index.hr

2.1.2019

Znalo se da će Real prolaziti kroz jako turbulentno razdoblje nakon odlaska Kristijana Ronalda (Cristiano), ali malo ko je očekivao da će evropski prvak tako slabo reagirati nakon njegove prodaje. 

Ronaldovim odlaskom Real je ostao na Karimu Benzemi kao jedinom klasičnom napadaču, a onda su se u Madridu odlučiti konkurenciju u napadu pojačati Panamcem Marianom Diazom kojeg su Lionu platili 20 miliona eura godinu dana nakon što su ga prodali za osam.

Diaz je dobio i Ronaldovu sedmicu, ali naravno da nije mogao zamijeniti Portugalca. Naprotiv, Diaz se cijelu sezonu muči s povredama i Benzema je cijelo to vrijeme bio jedini napadač. Real je problem napadača namjeravao riješiti tek na ljeto, no spletom loših rezultata i novom Diazovom povredom navodno su odlučili nešto napraviti u zimskom prijelaznom roku.

Kako piše španjolski list "AS", Florentino Perez će napraviti sve da dovuče Maura Ikardija (Icardi) u Madrid. Argentinac je već mjesecima želja Kraljevskog kluba. Odbio je potpisati novi ugovor s Interom, a postojeći mu ističe 2021. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.