ŠPANIJA

Simeone zbog Godina napao upravu kluba: Prevarili su ga

Urugvajac dogovorio prelazak u Inter na kraju sezone bez odštete

Simeone i Godin: Blizu rastanka. AFP

Index.hr

6.1.2019

Dijego Simeone (Diego), trener Atletiko Madrida, kritizirao je upravu kluba zbog odnosa prema kapitenu Dijegu Godinu (Diego).

Izvjesno je da 32-godišnji urugvajski branič igra posljednju sezonu za Atletiko jer se nije uspio dogovoriti oko novog ugovora. "Sky Sports" je sinoć objavio da je Godin dogovorio prelazak u Inter na kraju sezone bez odštete. 

Simeone je otkrio kako je uprava madridskog kluba prevarila Godina.

Obećali su mu neke stvari nakon što ga je Mančester junajted htio dovesti prošlog ljeta. Na kraju one nisu ispunjene. Nijednog trenutka nisu uložili trud da se produži ugovor s Dijegom - požalio se trener Atletika. 

U ovom trenutku se traži najbolje rješenje za sve. Ako se dogodi da ostane, to će biti samo zato što je to najbolje za sve strane, dodao je Simeone. 

Godin je postao Atletikovo zaštitno lice nakon što je 2010. godine stigao iz Viljareala za osam miliona eura. S Atletiko Madridom, u 368 službenih utakmica, osvojio je špansko prvenstvo (2014.) te španski kup (2013.) i Superkup (2015.), kao i Evropsku ligu (2012. i 2018.) te UEFA-in Superkup (2011., 2013. i 2019.).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.