ENGLESKA

Brajton će pokušati iznenaditi uzdrmani Liverpul

22. kolo Premijer lige

Muhamed Salah. Arhiv

Avaz.ba

12.1.2019

Dvadeset i drugo kolo engleske Premijer lige donosi nam okršaj Brajtona i Liverpula. Sigurno je da je Brajton pod manjim pritiskom i na domaćem terenu će pokušati iznenaditi uzdrmani Liverpul.   

Prema kladionici MOZART, "Redsi" su favoriti u ovom meču. Kvota na pobjedu Liverpula iznosi 1,38, na remi 4,70, dok se na trijumf Brajtona nudi kvota od 8,50.

Ova utakmica posebno je važna za "Redse", jer im se Mančester siti primakao na samo četiri boda zaostatka, pošto su poraženi u derbiju na Etihadu, što im je bio i prvi ovosezonski poraz. 

"Redsi" su nakon prvenstvenog derbija izgubili i utakmicu FA kupa na gostovanju kod Vulverhemptona pa im sada itekako treba jedan trijumf za prekid te mini serije. 

S druge strane, domaćini u posljednje vrijeme igraju u serijama po tri kada je u pitanju prvenstvo. Tri meča bez poraza, tri izgubljene utakmice i sada opet tri bez poraza, s tim da su i u FA kupu pobijedili Bornmut u gostima 3:1.

Meč se igra danas od 16 sati.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.