ENGLESKA

Mali gradski derbi u Londonu: Vest Hem dočekuje Arsenal

Prva utakmica 22. kola Premijer lige

Sead Kolašinac. Arhiv

Avaz.ba

12.1.2019

Prva utakmica 22. kola engleske Premijer lige donosi nam mali gradski derbi budući da na Olimpijskom stadionu u Londonu Vest Hem dočekuje Arsenal.  

Prema kladionici MOZZART, "Topnici" su favoriti u ovom okršaju. Kvota na trijumf Arsenala je 2,05, na remi 3,50, dok se na pobjedu Vest Hema nudi kvota od 3,60.

Vest Hem je imao veoma loš početak sezone, ali su zaigrali bolje i sada im je sredina tabele sasvim zadovoljavajući plasman. Postepeno su podizali formu i sada su na sigurnoj zoni, tako da više mogu razmišljati o evropskim pozicijama. 

Arsenal je imao jedan dugi pozitivni niz, ali su nakon toga pali i u posljednje vrijeme su izgubili dosta bodova, tako da više nisu na pozicijama koje vode u Ligu prvaka. To će biti borba do kraja, s tim da "Topnici " ipak moraju popraviti svoju igru. Naš Sead Kolašinac se očekuje u početnom sastavu Arsenala za ovaj meč, koji se igra od 13.30 sati.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.