NOGOMET

Sportski direktor Anderlehta ne računa na Vranješa: On bi sam trebao znati neke stvari

Održan trening za igrače koji će teško izboriti mjesto u prvom timu

Vranješ: Afera će ga koštati mjesta u Anderlehtu. Arhiv

Avaz Sport

22.1.2019

Seks afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa koja zadnjih dana drma ovim prostorima, gotovo će sigurno koštati posla 29-godišnjeg defanzivca Anderlehta i reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Jučer smo organizirali trening za igrače kojima će biti teško izboriti se za status prvotimca, da konkuriraju za ekipu uopće. Kad je Vranješ u pitanju tu nema puno priče oko njegovih nogometnih kvaliteta, nego s događanjima van terena - objasnio je Mihael Veršueren (Michael Verschueren), sportski direktor belgijskog kluba.

- Naravno da nikoga ne možemo natjerati da napusti klub jer su to sve igrači koji imaju ugovore, ali i oni bi sami trebali izvući zaključke o svojoj poziciji u Anderlehtu i šta je za njih najbolje - dodao je Veršueren.

Ognjen Vranješ ipak želi ostati u klubu i ugovor odraditi do kraja. 

- On želi u Briselu pokazati da je top igrač. Ako se ne dogodi neko iznenađenje, on ostaje, jer ima ugovor do 2022. i želi ga odraditi do kraja. Moj klijent možda ima poseban karakter, ali nije samo njegova krivica što klubu ne ide. Naprotiv, on je borac koji sada može pomoći klubu više nego ikad - rekao je menadžer Vranješa Srđan Jeremić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.