ŠPANIJA

Barca bez Mesija napada Sevilju, u tim uvršten Boateng

Derbi meč na rasporedu od 21.30 sati

Barcelona: Bez Mesija protiv Sevilje. AFP

Avaz Sport

23.1.2019

Barcelona će večeras gostovati kod Sevilje u okviru četvrtfinala Kupa kralja. Bit će to derbi meč, s obzirom da su i u prvenstvu oba kluba u samom vrhu tabele. 

Gosti neće moći računati na Lionela Mesija (Messi), kojeg trener Ernesto Valverde nije uvrstio na spisak putnika za Sevilju. Za razliku od Mesija, novo pojačanje Katalonaca, Kevin-Prins Boateng (Prince)  uvršten je na spisak i njega možemo očekivati na terenu prvi put u dresu Barce.

Katalonci su prema kladionici MOZZART favoriti na ovom meču sa kvotom od 2,20, dok je koeficijent na Sevilju 3,10. Kvota na remi iznosi 3,60.

Barcelona se na prvenstvenoj tabeli nalazi na vrhu i drži pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Sevilja je na 13 bodova manje od svog protivnika i jasno je da se ponovo neće uključiti u borbu za šampionsku titulu. Zato im je važan i Kup, iako igraju i Evropsku ligu.

U ovosezonskom prvenstvenom duelu je Barcelona na Nou Kampu lako pobjedila Sevilju sa 4:2. Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.