NOGOMET

Lion u gostima kod Gengana želi nastaviti niz bez poraza

"Lavovi" prepuni samopouzdanja nakon trijumfa nad PSG-om

Francuska: Lion favorit protiv Gengana. AFP

Avaz Sport

7.2.2019

Posljednji duel osmine finala Kupa Francuske odigrat će večeras Gengan i Lion. Gengan je na samom dnu tabele u Ligi 1, međutim, do osmine finala ovog takmičenja stigao je zahvaljujući pobjedi nad Monakom nakon preokreta i boljeg izvođenja jedanaesteraca. 

Prema MOZZART kladionici, gosti su izraziti favoriti u ovom meču. Kvota na trijumf Liona je 1,60, na remi 3,90, dok je kvota na pobjedu Gengana čak 5,80.

Lion se trenutno nalazi na trećem mjestu ligaške tabele i tri boda ga dijeli od drugoplasiranog Lila. Najvredniji trijumf "Lavova" je onaj iz prošlog kola kada su lidera i aktuelnog prvaka PSG savladali 2:1 nakon preokreta. Sigurno su sada prepuni samopouzdanja da nastave niz od šest utakmica bez poraza. 

I tradicija je u posljednje vrijeme na strani Liona, dobio je tri prethodna susreta, a na šest od posljednjih sedam viđeno je najmanje tri gola. 

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.