OPTUŽBE

Predsjednik Kardifa: Ako tako piše u ugovoru, platit ćemo odštetu za Salu

Nant zaprijetio tužbom

Dalman: Mi smo častan klub. Arhiv

24sata.hr

13.2.2019

Nakon što je pronađeno tijelo Emilijana Sale, nastavljena je saga u vezi s isplatom novca zbog transfera koji je već bio dogovoren.

- Još sakupljamo informacije o cijelom procesu. Kad sve posložimo, uvjeren sam da ćemo se dogovoriti s Nantom i krenuti dalje - rekao je predsjednik engleskog nogometnog premijerligaša Kardif sitija Mehmet Dalman.

Nant je Kardifu za 17 miliona eura prodao Emilijana Salu, argentinskog napadača koji je poginuo u padu aviona. Nesretni nogometaš je po potpisu ugovora s Kardifom otišao pozdraviti bivše saigrače u Nant. Avion mu se srušio u Engleski kanal, a prošle sedmice njegovo tijelo pronađeno je u olupini aviona na dubini od 67 metara.

Prema medijskim natpisima, velški klub je do sada odbijao uplatiti odštetu koja stoji u ugovoru između klubova, a Nant je zaprijetio tužbom, što je potvrdio i Dalman. No, predsjednik Kardifa je istakao kako klub čeka pojašnjenje slučaja.

- Mi smo častan klub. Ako nas ugovor na to obavezuje, naravno da ćemo isplatiti odštetu. No, ako nemamo tu obavezu, a čini se da postoje neke nepravilnosti u tome, logično je da kao predsjednik djelujem u najboljem interesu za klub - rekao je predsjednik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.