NOGOMET

Ikardi izbačen iz tima zbog Perišića: Reci ženi da prestane pričati o meni

Sukob dvojice saigrača

Vanda Nara: Ivan mora misliti i na Inter. Twitter

index.hr

14.2.2019

Franko Ordine (Franco), italijanski novinar, tvrdi da je Mauro Ikardi ostao bez kapitenske trake zbog sukoba s Ivanom Perišićem.

Ikardijeva supruga i agentica Vanda Nara (Wanda) nedavno je u jednoj emisiji komentirala da hrvatski nogometaš ima ličnih problema i da je to razlog zašto želi napustiti Inter.  

- Pregovaram s Marotom (Marotta) o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovjek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentirao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi mu pomoći da ode, ali mora misliti na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki osobni problemi - izjavila je Vanda.

- Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno - poručio je Perišić Ikardiju, kako navode italijanski mediji.

Budući da Perišić nije jedini igrač koji je u sukobu s Ikardijem, čelnici Intera između Argentinca i ostatka ekipe izabrali su ekipu pa je Ikardiju oduzeta kapitenska traka, a uskoro je i objavljena vijest da je izbačen iz prvog tima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.