NOGOMET Legija poražena na domaćem terenu

Sudija u Poljskoj isključio istog igrača dva puta

Francuz dobio četiri kartona

index.hr
18.02.2019 16:43

Remi dobio četiri kartona

Foto: Screenshot

Urnebesnu situaciju vidjeli su gledaoci na utakmici poljske lige između varšavske Legije i Krakovije.

Gosti su iznenadili pobjedom 2:0, pa Legija ne samo da nije uspjela iskoristiti kiks vodeće Lehije nego sad za njom kasni četiri boda.

Krakoviji je definitivno pomoglo to što su od 75. minute igrali s igračem više nakon isključenja Vilijama Remija (William Remy), oko kojeg je nastala prava zavrzlama.

Sudija je prvo Remiju pokazao žuti karton zbog starta koji se mogao okarakterizirati kao simuliranje, a to je očito iznerviralo Francuza, koji je svoju žrtvu zatim i nagazio.

Taj detalj sudija isprva očito nije primijetio, ali je na znak pomoćnika odlučio iskoristiti VAR, koji mu je ipak otkrio šta se tačno dogodilo.

Remi je već bio na putu prema svlačionici kada su ga pozvali da se vrati na teren. On je pomislio da je sudija poništio žuti karton te da će moći nastaviti igru, no ekspresno je doživio novo razočaranje. 

Sudija je povukao drugi žuti karton, ali nakon toga mu je pokazao direktni crveni.Remi se tako vratio na teren samo da bi se istog trena ponovo okrenuo i nastavio prema svlačionici.

Tagovi

Poljska Sudija VAR

Komentari

NA VRH