ENGLESKA

Kardif protiv Evertona traži bodove za spas

28. kolo Premijer lige

Engleska: Meč Kardifa i Evertona igra se večeras. AFP

Avaz Sport

26.2.2019

U okviru 28. kola engleske Premijer lige večeras će se sastati Kardif i Everton. Za domaćina je puno važniji ovaj meč, pošto se bore za opstanak. S druge strane, Everton je u sredini tabele sa osam bodova više.

Prema MOZZART kladionici, Everton važi za favorita u ovom meču. Kvota na pobjedu gostiju iznosi 2,20, dok kvota na remi i trijumf Kardifa iznosi 3,35.

Kardif je u posljednje vrijeme ipak uspio popraviti utisak s dvije pobjede na posljednje tri utakmice. Everton je trenutno u lošijoj formi s četiri izgubljena duela od posljednjih pet. 

Kardif je jedna od defanzivno najlošijih ekipa u Premijer ligi, dok Everton igra prilično loše na strani pa sve nagovještava još jedan susret s malo pogodaka. 

Od ukupno tri međusobna, Everton je dobio dva, a treći odigran u Kardifu završen je bez golova. U prvom dijelu sezone Everton je pobjedio sa 1:0.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.