ZANIMLJIVA OPCIJA

Legendarni Englez uvjeren da bi Ronaldo i Mesi vrlo brzo mogli zaigrati u istoj ekipi

Najveća imena svjetskog nogometa

Ronaldo i Mesi: Možda zaigraju u istom dresu. AFP

Avaz Sport

23.3.2019

Izgleda kao malo vjerovatno, ali nije nemoguće da u istoj ekipi zaigraju Kristijano Ronaldo (Cristiano) i Lionel Mesi (Messi). Dvojica najboljih igrača svijeta posljednjih desetak godina su najveći rivali na terenu, ali pojavile su se informacije da bi mogli dijeliti svlačionicu. 

I koliko god to na prvu izgledalo nevjerovatno, neki strani mediji su objavili da bi Dejvid Bekam (David Beckham) mogao spojiti nespojivo. Bekam je vlasnik nastajućeg američkog kluba Inter Majami, a čuveni Englez je za "Talksport" priznao da želi u sljedećih nekoliko godina u klub dovesti najveća imena svjetskog nogometa. 

- Svako ima svoju listu želja. Kad pogledate kako Leo i Kristijano i dalje igraju, ne vidite da će ih uskoro neko moći zaustaviti. Oni igraju na tako visokom nivou da je teško zamisliti da će uskoro napustiti svoje klubove, ali vidjet ćemo. Nikada ne znate šta se događa. Tražimo dobre igrače koji bi napustili Evropu i došli u SAD. Uvjereni smo da ćemo imati vrhunske majstore u ekipi - rekao je Bekam. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.