NOGOMET

Odlične vijesti za navijače Intera: Ovo su svi čekali

Sada su nam potrebnija djela nego riječi, kaže Havijer Zaneti, potpredsjednik kluba

Avaz Sport

30.3.2019

Havijer Zaneti (Javier Zanetti), potpredsjednik Intera, saopćio je da je problem sa Maurom Ikardijem (Icardi) u milanskom klubu riješen. 

Argentinski napadač vratio se ove sedmice treninzima poslije 40 dana odsustva zbog povrede koljena.

No, povreda se poklopila s oduzimanjem kapitenske trake Argentincu, ali sada, kad je povrijeđen i drugi napadač “Neroazura” Lautaro Martinez, moguće je da će Ikardi biti u početnom sastavu u nedjeljnom okršaju protiv Lacija.

Prema MOZZART kladionici, Interima veću šansu za pobjedu na domaćem terenu. Kvota na pobjedu Intera iznosi 2,25, na remi 3,35, dok se na trijumf Lacija nudi kvota od 3,20.

- Problem s Ikardijem je riješen. Najvažnije je da se fokusiramo na najvažnije ciljeve ekipe, a to je plasman u Ligu prvaka. Sada su nam potrebnija djela nego riječi. Deset utakmica je pred nama i moramo se držati zajedno kako bismo ispunili ciljeve. U nedjelju igramo protiv direktnog konkurenta, a to je uvijek zahtjevna utakmica – rekao je Zaneti.

Potpredsjednik je dodao da ima puno povjerenje u trenera i ekipu Intera.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun(putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.