NOGOMET

Vaha kritizirao Tomasa Tuhela i PSG

Vahid Halilhodžić. Arhiv

index.hr

2.4.2019

PSG ugostit će u srijedu navečer Nant u polufinalu Kupa Francuske na Parku prinčeva, a susret će biti posebno zanimljiv zbog dvojice trenera na klupama dva kluba.

S jedne strane bit će mladi njemački strateg Tomas Tuhel (Thomas Tuchel), a s druge iskusni Vahid Halihodžić.

Uoči tog dvoboja trener Nanta žestoko je kritizirao mladog Nijemca i spominjao poraz PSG-a od Mančester junajteda u revanšu Lige prvaka proteklog mjeseca, upravo na Parku prinčeva.

- Znate šta, PSG ima najbolju ekipu u Evropi i očekivao sam da će doći barem do finala. Zaista, vidio sam ih u finalu ove godine i nije mi jasno što se dogodilo u revanšu s Englezima - kazao je Halihodžić u intervjuu za "Le Parisien".

Vaha se nije tu zaustavio, već je do kraja kritizirao Tuhelov pristup protiv "Crvenih đavola" u osmini finala Lige prvaka, što ga je koštalo eliminacije. 

- Ima tu nešto neobjašnjivo, u tom porazu, a to je ponašanje ekipe uoči utakmice. Posebno mi se ne sviđa način na koji je javnost prihvatila činjenicu da su igrači dolazili sami na stadion dva sata prije utakmice. Sama priprema utakmice s Mančester junajtedom bila je pogrešna, rekao bih, nedostojna velikog kluba - bio je oštar Vaha. 

No, ni tu nije stao. 

- To je bilo amaterski, neobjašnjivo. PSG je valjda naučio lekciju, važnu lekciju, ponašali su se kao klinci i tako su i prošli - podvukao je Halihodžić.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.