NAJAVA

Atalanta nakon pobjede u Parmi sanja Ligu prvaka

Bolonja igra dobro nakon dolaska Siniše Mihajlovića

Twitter

V. Dedić

4.4.2019

Atalanta nakon preokreta protiv Parme i pobjede prošle nedjelje s pravom može sanjati o Ligi prvaka. Iako je domaćin prvi poveo, gosti su s tri gola stigli do važne pobjede i sada su samo tri boda udaljeni od mjesta koje vodi u najelitnije takmičenje u Evropi.

Domaćin je favorit u večerašnjoj utakmici i kladionica MOZZART nudi kvotu 1.50 na njihovu pobjedu, na remi 4.30, a na pobjedu gostiju 6.50.

Osim njih, u trku za Ligu prvaka umiješani su, također, Roma i Lacio pa je svaki meč od velikog značaja.

Atalanta je od posljednje četiri utakmice dobila tri i jednom igrala neriješeno. Gosti iz Bolonje, također, imaju razloga za optimizam. Nakon dolaska Siniše Mihajlovića, klub je upisao tri vezane pobjede i remi na domaćem terenu protiv Sasuola i pobjegao iz opasne zone.

U prilog gostima ne ide tradicija kada su međusobni dueli u pitanju. Atalanta je dobila prethodnih šest, a od 15 odigranih u Bergamu slavila je na osam, uz šest remija i samo jednim porazom.   

Kod gostiju sigurno neće igrati njihov najbolji napadač Frederiko Santander (Frederico), a kod domaćina nema standardnog stopera Rafaela Tolojia (Raphael Toloi).

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.