LIGA PRVAKA

Zbog užasne povrede Mesi upitan za revanš protiv Junajteda

Barcelonin napadač propušta Uesku

Mesi: Propušta Huesku. Screenshot

Index.hr

11.4.2019

Kris Smoling (Chris Smalling) prije prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Mančester junajteda i Barcelone (0:1) hvalio se kako jedino on na svijetu zna jednu Mesijevu (Messi) manu i da će tu spoznaju iskoristiti kako bi ga zaustavio.

I onda je pred svijetom, koji je nestrpljivo čekao samo njegov protuotrov za Mesija, isti demonstrirao nakon pola sata utakmice u vidu lakta posred protivnikovog lica, kojim je najboljem nogometašu svijeta raskrvario lice, nos i, što je najgore, očni kapak. 

Sudiju Đanluku Rokija (Gianluca Rocchi) svakako je impresionirala metoda Junajtedovog stopera, jer ovaj divljački napad na Mesija nije kaznio niti žutim kartonom.

Mesi je, nakon ukazane pomoći, nastavio s igrom, ali fotografije njegove povrede na jednom od najosjetljivijih dijelova tijela ne izgledaju nimalo obećavajuće.

Ernesto Valverde je nakon utakmice izjavio da su mu klupski ljekari rekli kako je Mesi pretrpio "snažan udarac u oko, što je rezultiralo hematomom, a nova dijagnozu postavit će dan kasnije, nakon novog pregleda."

Španski mediji, list "AS" i radio COPE, javljaju da Mesiju nije slomljen nos, kao što se isprva strahovalo, ali da mu je zbog udarca koji je dobio otežano disanje. Kao i da mu se, što je posebno bitno, rana na oku inficirala, zbog čega će propustiti prvenstvenu utakmicu protiv Ueske u subotu, a mogao bi i revanš s Junajtedom idućeg utorka. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.