NOGOMET

Navijač na Facebooku napisao: "To bih i ja zabio", klub mu sjajno smjestio

Spiker ga preko razglasa pozvao da dokaže da bi i on to zabio

Screenshot

Avaz Sport

11.4.2019

Jedan Romin navijač požalio je što je na Facebooku komentirao gol Čengiza Undera (Cengiz Ünder) Parmi. U komentarima ispod videa na Rominoj stranici Marko (Marco) je napisao: "To bih i ja zabio." 

Roma mu je u suradnji sa sponzorima majstorski smjestila. Rekli su mu da je nasumičnim odabirom odabran kao VIP gost na sljedećoj prvenstvenoj utakmici. Po njega je došao klupski auto koji ga je dovezao na Olimpiko i nakon toga je bio smješten na savršeno mjesto uz teren.

I dok je čekao početak utakmice, video Underova gola pokazan je na videozidu na Olimpiku, a onda je prikazan i Markov komentar. 

Spiker ga je preko razglasa pozvao da dokaže da bi i on to zabio, a da nije riječ o šali, shvatio je kad mu je hostesa donijela dres s brojem 17 i imenom Marko.


- Idi se presvuci pa se vidimo na travnjaku - poručio mu je spiker i Marko se uskoro zaista pojavio na travnjaku Olimpika.

Romini juniori kreirali su mu identičnu situaciju u kojoj je bio Under, ali Marko ni u jednom od tri pokušaja nije uspio zabiti gol te je obećao da više nikad neće napisati takav komentar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.