TORINO

Juventus bez Mandžukića ide po polufinale Lige prvaka

Hrvatski napadač je ove sezone za "Staru damu" odigrao 32 utakmice, a zabio je devet golova, uz sedam asistencija

Mandžukić: Nije se uspio oporaviti. AFP

Index.hr

15.4.2019

Juventus se sprema za veliki revanš četvrtfinala Lige prvaka u Torinu protiv Ajaksa (utorak od 21 sat). Prvi meč završen je u Amsterdamu 1:1, a italijanski prvak ima velikih problema uoči meča. Trener Masimilijano Alegri (Massimiliano Allegri) neće moći računati na standardnog braniča Đorđa Kielinija (Giorgio Chiellini), koji se nije uspio oporaviti od povrede lista.

Međutim, ubrzo su stigle nove loše vijesti u kampu Juventusa. Jedan od najvažnijih susreta sezone propustit će i Mario Mandžukić, koji već duže vrijeme ima problema s tetivom koljena, koje je sada pod velikom upalom i on se nije uspio oporaviti za Ajaks.  

- Mandžukić neće nastupiti u sutrašnjoj utakmici. Moram odlučiti ko će zaigrati u napadu, mogao bi to biti Paulo Dibala (Dybala) ili Moize Kean (Moise). A možda ne nastupi niti jedan od njih dvojice - kratko je poručio Alegri. 

Mandžo je igrao u Amsterdamu do 60. minute, kada ga je zamijenio Daglas Kosta (Douglas Costa), a potom je preskočio poraz kod SPAL-a (2:1) protiv kojeg je Alegri odmarao većinu glavnih igrača i pokušao spremiti ozlijeđene za utorak, ali Kielini i Mandžukić nisu izdržali testove te nisu pozvani za utakmicu.

Hrvatski napadač je ove sezone za Juve odigrao 32 utakmice (ukupno 2.570 minuta), a zabio je devet golova, uz sedam asistencija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.