BEOGRAD

Večeras spektakl na Marakani: Crvena zvezda dočekuje Partizan

Meč na stadionu "Rajko Mitić" počinje od 19 sati

Srbija: Crvena zvezda dočekuje Partizan. Telegraf.rs

Avaz Sport

25.4.2019

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, u okviru plej-ofa Superlige Srbije, večeras će od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić" odigrati 160. vječiti derbi.

Prema MOZZART kladionici, Crvena zvezda je izraziti favorit u ovom derbiju. Kvota na pobjedu domaćina iznosi 1,70, na remi 3,45, dok se na trijumf gostiju nudi kvota od 4,90.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević očekuje da se njegov tim izdigne poslije poraza od Čukaričkog pruži odličnu partiju i pobjedi.

Ne znam šta bih mogao dodati ili oduzeti za derbi, vrlo je bitna utakmica sa svih aspekata, takmičarskog i prestiža. Nijedan vječiti derbi ne može se gledati samo na osnovu bodova, ima svega. Očekujem da odigramo dobru utakmicu i pokažemo reakciju poslije Banovog brda - rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić". 

On smatra da će protiv Partizana posebno bitan važan početak meča, prvih 15 minuta. 

Zvezda će u derbiju biti bez prvog centarfora Ričmonda Boaćija  (Richmond Boakye) zbog povrede. 

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević pred 160. vječiti derbi protiv Crvene zvezde rekao je da je utakmica specifična, ali da "nije biti ili ne biti". 

Naša situacija je i dalje jako komplicirana, ali trudimo se da je popravljamo. Ova utakmica je mnogo bitna za nas. Poslije toga imamo još četiri kola da osiguramo izlazak u Evropu, što je najbitnije za nas - rekao je Milošević na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj. 

On kaže da dvije utakmice u prethodnom periodu koje su igrali sa Zvezdom mogu da pomognu, jer je ekipa pokazala da mogu da izađu na kraj.

Ko se odupre pritisku, taj će biti u prednosti. Znam šta navijači očekuju. Ne znam da li ćemo osvojiti Kup, ali mi moramo osigurati učešće u Evropi. Ako osvojimo Kup, to će biti bonus, a igrači i ja smo dužni da osiguramo Evropu - rekao Milošević.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.