SRBIJA

Uvijek je bio mangup: Bivši trener Želje proizveo haos u Nišu

Navodno je Simo Krunić provocirao klupu domaćih

Screenshot

Avaz.ba

25.4.2019

Fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su neriješeno 2:2 na Čairu s ekipom Čukaričkog, a čudan meč kulminirao je izjednačujućim golom "Brđana" i, umalo, tučom.

Gosti iz Beograda su poveli u 11. minuti, uslijedila su dva gola Nišlija tokom prvog i drugog poluvremena za potpuni preokret. Međutim, kada je skoro sve bilo jasno, i pobjednik manje-više riješen, dosuđen je indirektan udarac za Čukarički.

Igrala se prva minuta sudijske nadoknade, lopta je bila spremna za izvođenje u šesnaestercu, a baš tada je trener Čuke Simo Krunić prvo isključen i do svlačionice pretrčao teren, nekome iz gledališta nešto prigovorio, da bi potom Stojanović postigao izjednačujući gol na dodavanje Docića.

Uslijedilo je veliko slavlje, na jednoj strani, i potpuni haos na drugoj u kojem je, također isključeni, asistent Nenada Lalatovića Vidak Bratić pretrčao teren želeći da se obračuna s Krunićem.

Fizički obračun spriječen je intervencijom osiguranja i pojedinih igrača, a, kako saznaju srbijanski mediji, sve je "zakuhao" upravo trener "Brđana" i nekadašnji šef struke sarajevskog Želje koji je u jednom trenutku meča provocirao klupu domaćih riječima "gdje vam je Lalatović, pi*ka vam materina".

Lalatović nije vodio Radnički na ovoj utakmici, navodno zbog bolesti, pa ga je mijenjao Dragan Šarac.

Simo Krunić rođeni je Sarajlija koji je oduvijek važio za mangupa i čovjeka s karakterom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.