ENGLESKA

Nakon stravičnog sudara: Salah ipak nije teže povrijeđen

Golman Njukasla je udario kukom napadača Liverpula

Avaz.ba

5.5.2019

Mohamed Salah ipak nije teže povrijeđen iako je sve upućivalo na to nakon što je sinoć protiv Njukasla iznešen sa terena. 

- Upravo sam vidio Mohameda Salaha kako je normalno odšetao iz ljekarske sobe St. James Parka. Hvala Bogu da je tako", napisao je na Twitteru novinar BEin televizije Ziad Mensur (Mensour).

Također, "Sky Sports" je objavio da je Salah odgledao sami finiš meča u ljekarskoj sobi i da je izgledao sasvim dobro, što je potvrdio i trener Jirgen Klop (Jurgen Klopp).

- Golman Njukasla je udario kukom Salaha. Ljekari su morali da donesu odluku i odlučeno je da napusti igru. Kada smo ušli u svlačionicu, gledao je utakmicu. Izgledao je dobro, ali moramo još uvijek sačekati. Dobio je žestok udarac - rekao je Klop.

Liverpul je kolo prije kraja na prvom mjestu engleske Premijer lige, s tim da Mančester siti ima utakmicu manje, pa je "Redsima" potrebno da "Građani" do kraja naprave jedan kiks kako bi osvojili titulu. U srijedu će pak tim Jirgena Klopa, sa Salahom ili bez njega pokušati anulirati ogromnih 3:0 iz prvog susreta s Barcelonom u polufinalu Lige prvaka. U tom seusretu Klop definitivno neće moći računati na Roberta Firmina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.