NEMA KOMUNIKACIJE

Nenad Bjelica progovorio o svom odnosu sa Zlatkom Dalićem: Još nisam niti jednom razgovarao s njim

Trener Dinama sasvim iskren

Bjelica i Dalić: Nemaju nikakvu komunikaciju. Arhiv

Avaz Sport

6.5.2019

Nenad Bjelica je na klupi Dinama ove sezone dokazao da je trener za velike stvari, zato su "Modri" s njim prošle sedmice i potpisali ugovor do 2021. godine kako bi nastavili s okupljanjem ekipe.

Bjelica je automatski postao i najplaćeniji trener u historiji Dinama i hrvatskog prvenstva, no od njega će se u nadolazećim sezonama očekivati i veliki rezultati.

Nenad Bjelica otvoreno je progovorio nakon potpisivanja ugovora, no jedna je njegova izjava posebno uzdrmala, da ne kažemo i šokirala, hrvatsku nogometnu javnost.

Naime, trener Dinama je napokon progovorio o svom odnosu sa selektorom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem. Nakon svega, čini se kako stvari u hrvatskom nogometu i dalje ne funkcioniraju. Dapače, dojam je da postoji veliki problem. Ili je to samo privid? 

- Moj odnos sa selektorom Zlatkom Dalićem? Iskreno, ja još nisam niti jednom razgovarao s njim! Možda je to kritika, možda nije, ali da kažem drugačije - lagao bih. Nisam razgovarao niti s njegovim pomoćnicima. Puno sam pričao sa slovenskim ili poljskim, ali još nikada s hrvatskim selektorom - rekao je Bjelica. 

Nakon ove izjave uslijedio je novi šok.

Jednostavno, Dalić i ja nemamo nikakvu komunikaciju. Je li to normalno ili nije, procijenite sami - dodao je Bjelica. 

Pokušao je detektirati problem "šuma u komunikacijskom kanalu" dvojice trenutno najvećih nogometnih autoriteta u Hrvatskoj.

- Žao mi je zbog toga, izuzetno ga poštujem, kao i sve njegove dosadašnje rezultate. Od srca mu čestitam na svemu što je postigao s Hrvatskom, ali iz nekog mog ugla, izostanak komunikacije s hrvatskim trenerima je i nedostatak respekta prema svima nama. Puno trenera u Hrvatskoj postiže lijepe rezultate, vjerujem da svi skupa zaslužujemo malo više respekta. To je moja jedina zamjerka prema njemu. Ne znam da li nema vremena ili smatra nepotrebnim komunicirati s nama, to je njegova odluka i ja je poštujem... - iskreno je govorio Bjelica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.