PREMIJER LIGA BiH Lider bh. elite nikad ne zaboravlja vjerne navijače

FK Sarajevo spremio iznenađenje za navijače

Piše: G. Š.

U znak zahvalnosti za podršku tokom sezone Fudbalski klub Sarajevo će na posljednjoj ovosezonskoj domaćoj premijerligaškoj utakmici protiv Zvijezde 09 (subota, 17 sati) organizirati nagradnu igru, a glavna nagrada je odlazak dva navijača na evropsko gostovanje s timom. 

- Osim putovanja u Evropu, navijači imaju priliku osvojiti deset sezonskih ulaznica za sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2019./2020. te pet dresova. Da bi se učestvovalo u nagradnoj igri, potrebno je popuniti nagradni listić i ubaciti ga u kutiju koja će biti postavljena na svakom ulazu na stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' na utakmici protiv Zvijezda 09 u subotu, 18. maja 2019. 

Listić za sudjelovanje u nagradnoj igri svaki navijač dobit će prilikom kupovine pojedinačne ulaznice za tribinu po izboru, a vlasnici sezonskih i bijelih članskih kartica svoj listić moći će preuzeti na samom ulazu na stadionu. Proglašenje sretnih dobitnika bit će nakon posljednje premijerligaške utakmice, a nagrade će biti moguće preuzeti samo uz pokaz karte sa susreta 32. kola Premijer lige BiH (pojedinačne, sezonske/polusezonske, bijele članske) - saopćeno je iz FK Sarajevo.

Više o temi

NA VRH

Komentari