SARAJEVO

Ljuban Crepulja nije otputovao u Ljubuški

G. Š.

13.5.2019

Lider bh. elite s Koševa jutros je iz svog Trening centra Butmir otputovala u Ljubuški, gdje će se pripremati za revanš utakmicu finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega koja je na programu u srijedu (17 sati). Prva utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" završena je pobjedom bordo tima 3:0 (strijelci Rahmanović, Kapić i Mujakić).

U Ljubuški su doputovali sljedeći igrači: Kovačević, Dizdarević, Hebibović, Šabanović, Halilović, Bekić, Šofranac, Mujakić, Lazić, Dupovac, Kurdić, Kapić, Mustafić, Rahmanović, Tatar, Resić, Cruz, Šišić, Velkoski, Handžić, Ahmetović. Ekipi će se naknadno priključiti i Ljuban Crepulja. 

- Krenuli smo dva dana ranije što svakako pokazuje koliko ozbiljno pristupamo utakmici bez obzira na prednost koju imamo. Ekipu Širokog Brijega znamo vrlo dobro, kao i oni nas, nema tu nekih posebnih tajni. Želimo odigrati jednu pametnu utakmicu, a ako je moguće i da pobijedimo, ali u svakom slučaju bit ćemo zadovoljni sa svakim rezultatom koji će nam donijeti trofej, rekao je trener Sarajeva Dženus Ćosić.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.