ZRINJSKI

Slišković: U našoj ligi ima vidovnjaka koji dva kola prije kraja čestitaju prvo mjesto

Avaz Sport

17.5.2019

Zrinjski sutra (17 sati) u Mostaru, u okviru 31. kola Premijer lige BiH, dočekuje  Tuzla City. Tim povodom medijima se obratio trener "Plemića" Blaž Slišković.


Želimo da iz sutrašnje utakmice izađemo kao pobjednici, da osvojimo tri boda i da se ne osvrćemo ni u jednom trenutku i ne razmišljamo o utakmici u Sarajevu, kazao je Slišković, te između ostalog dodao i ovo:


- Sutrašnja pobjeda je zahvala navijačima. Prvi put od davnih vremena imamo u kadru sve zdrave igrače, nedostaje samo kartonirani Jakovljević. Šovšićeva povreda je sanirana. Imamo 25 igrača na raspolaganju, a ko će biti među 18 ili ko će početi utakmicu odlučit će današnji trening.

Na pitanje kolike su šanse da se desi čudo, odnosno da Zvijezde pobjedi Sarajevo na Koševu, popularni Baka je odgovorio:


- Vrlo teško... Vidite da imate vidovnjake u našoj ligi koji dva kola prije kraja čestitaju prvo mjesto. Vidovnjaci znaju nešto više nego mi, tako da čuda nema. Ako neko dva kola prije kraja čestita Sarajevu na tituli, kako možemo da se nadamo tituli”, zaključio je trener Mostaraca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.