NOGOMET Trener Real Madrida

Zidana iznerviralo pitanje o Joviću: Neću ništa da kažem

Ostao rezerviran po pitanju dolazaka i odlazaka

Avaz Sport
19.05.2019 07:51

Zidan: Zadužen za ekipu

Foto: Arhiv

Trener Real Madrida, Zinedin Zidan (Zinedine Zidane) rekao je da njegov tim namjerava da protiv Betisa završi sezonu na pravi način, ali je ostao rezerviran po pitanju dolazaka i odlazaka. 

Prema MOZZART kladionici Real je izraziti favorit u ovom meču i kvota na njihovu pobjedu je 1,40, na remi 4,90, a na trijumf Betisa 7,50.

Zbog toga se još uvijek ne zna kako će izgledati tim Reala naredne sezone, ali se navijači "Kraljevskog kluba" nadaju da se neće ponoviti rezultati iz ove.

- Bit će jasno ko će igrati kad počne sljedeća sezona. To je moja odluka. Šta mislite, ko je zadužen za ovu ekipu? Jasno je kao dan - ja sam trener i uvijek ću raditi ono što hoću i ako ne mogu, onda ću odustati. To je jasno - rekao je Zidan na konferenciji pred Betis.

On je tokom konferencije dobio pitanje i o Luki Joviću. "AS" je prije nekoliko sedmica podigao veliku prašinu tvrdnjama da je Jović već potpisao za Real samo da je pitanje kada će "Kraljevski klub" to ozvaničiti.

- Neću ništa da kažem. Vi ste ovdje da postavljate pitanja, ali od 20 pitanja koja ste imali, nijedno nije o utakmici sa Betisom. Ovdje smo da pričamo o utakmici i samo o tome. Jedina stvar koja me interesira je da odigramo dobro - rekao je Zidan.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun(putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Komentari

NA VRH