TENZIJE

Dvije najveće zvijezde PSG-a međusobno ne razgovaraju

U cijeloj bi priči mogao profitirati Real Madrid

Net.hr

24.5.2019

Sprema se veliki razdor u ekipi francuskog prvaka i jednog od najbogatijih nogometnih klubova na svijetu PSG-a. Uzrok tenzija u svlačionici najveće su dvije zvijezde PSG-a Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) i Nejmar (Neymar).

Kako prenose francuski mediji, najskuplji dvojac u historiji nogometnih transfera nije baš najbolje podnio loše igre PSG-a kojih je prema kraju sezone bilo više nego što se očekivalo. Parižani su izgubili u finalu Kupa, a u Ligi prvaka izdržali su tek do osmine finala, što je za ekipu koja je uložila toliko novca u svoje zvijezda ipak preslabo ostvarenje.

Nakon poraza u tom istom finalu Kupa Nejmar je navodno prozvao Mbapea jer se “ne zalaže dovoljno na terenu”, a Francuz je imao što reći i svom kolegi s kojim sad navodno ima samo profesionalni odnos na koji su obojica prisiljeni. Prije svađe su se družili i izvan terena.

Čitavu situaciju prati Real Madrid kojem bi usluge jednog od ove dvojice dobro došle, no pitanje je ima li i "Kraljevski klub" dovoljno novca da otkupi neki od ugovora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.