ITALIJA

Četrnaestogodišnji nogometaš sutkinji: Oralno me zadovolji ili mi daj crveni

Nikastro je nakon susreta bila u šoku i primila je psihološku pomoć

Instagram

Index.hr

27.5.2019

Italijanska sutkinja Đulija Nikastro (Giulia Nicastro) bila je na udaru seksističkog vrijeđanja na utakmici U-14 momčadi Treportija i Miranesea, piše "Gazetta Dello Sport".

Sve je krenulo od početka utakmice kada joj je dvadesetak roditelja iz Treportija uzvicima poručilo da se krene baviti najstarijim zanatom na svijetu umjesto suđenjem. 

Najgore se dogodilo tek kasnije, u susretu kada je jedan 14-godišnjak prije kornera skinuo hlače i rekao sutkinji da ga oralno zadovolji ili da mu pokaže crveni. Ova 22-godišnja sutkinja odmah mu je pokazala crveni.

Radilo se o igraču Treportija, zbog čega su roditelji na tribinama nastavili s još snažnijim uvredama. Na kraju utakmice jedan od igrača Miranesea je otišao na tribine kod spomenutih roditelja iz Treportija da bi ih osudio zbog sramotnog ponašanja.

Cijeli slučaj se i dalje istražuje te se očekuju ogromne kazne za dječaka i klub. Nikastro je nakon susreta bila u šoku i primila je psihološku pomoć. Treporti je na kraju poslao službeno izvinjenje zbog užasnog ponašanja njihovog 14-godišnjaka.

- Naš igrač je izgubio razum, već smo se izvinili organizatoru turnira, a isto ćemo učiniti sutkinji koju pokušavamo kontaktirati - rekli su iz kluba.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.