PARIZ

Novi skandal za fudbalera PSG-a: Nejmara tuče djevojka koja ga je optužila za silovanje

Avaz.ba

6.6.2019

Brazilski reprezentativac i fudbaler PSG-a Nejmar (Neymar) proživljava teške trenutke u svojoj karijeri. Nakon što ni ove sezone u Evropi nije ništa osvojio s timom iz Pariza, ovih dana u centru pažnje je skandal, u kojem ga je za silovanje optužila jedna djevojka.

Model Najila Trindade Mendeš de Souza (Mendes de Souza) je na videosnimku koji je postao viralan u hotelskoj sobi počela udarati Nejmara, da bi joj on uzvratio nogama.

Najila je Nejmara optužila za napad i silovanje tokom njihovog susreta 15. maja u Parizu. Snimak prikazuje njihov drugi spoj i traje jednu minutu i pet sekundi.

Prvi dio snimka niko se od aktera ne vidi, ali čuje se kako prijateljski pričaju. Na 30. sekundi Nejmar pita "Pa kako?".

Šest sekundi kasnije, Nejmar koji leži na krevetu opet pita "Pa kako?". Najila zatim legne na njega i u 39. sekundi snimka čuje se šamar.

Nejmar na to govori: "Ne, ne, ne, ne, ne udaraj me, ne!"

Najila odgovara: "Ne? Ti ćeš onda mene udariti, ha? Hoćeš li me udariti?"

Zatim još razgovaraju te u 54. sekundi Najila ustaje i stoji ispred kreveta.

Nejmar, također, ustaje s kreveta s mobitelom u ruci, ali zatim opet liježe.

U 57. sekundi Najila se spušta prema Nejmaru, dva puta ga ošamari i baca predmet na njega govoreći: "Ali, ja ću te udariti, znaš zašto ću te udariti, znaš zašto? Jučer si me udario i ostavio ovdje samu."

Nejmar se od njenog napada brani tako da iz ležećeg položaja diže noge prema Najili.

Pogledajte snimak:

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.