BRAZIL

Cure detalji seksualne afere Nejmara i Najile: Tukao me i slikao moju zadnjicu

Advokat odustao od slučaja

A. Ču. / Avaz.ba

10.6.2019

U javnost su procurili novi ndetalji seksualne afere brazilskog fudbalera Nejmara (Neymar). 

Naime, advokat koji je zastupao djevojku koja je optužila Nejmara za silovanje, Najilu, odustao je od ovog slučaja, a njihov razgovor objavljen je u brazilskim medijima. 

- Jesam li trebala ići doktoru na pregled? Pa, mislila sam da se neću živa vratiti kući. Htjela sam sve da otkrijem još u Brazilu, ali sam se bojala jer sam bila sama. On je lud - napisala je Najila.

Advokat joj je savjetovao da se strpi.

Zakon te štiti. Ako ti imaš fotografije onda je to dovoljno. Kad se malo smiriš pošalji mi materijal - poručio je advokat. 

Najila je međutim nastavila da objašnjava.

- Tukao me i čak fotografisao moju stražnjicu na kojoj se vide modrice. Vjerovatno da se hvali svojim prijateljima. Narednog dana sam ja njega udarila jer nisam željela tako ljuta da idem kući. Tukao me i silovao. Bio je pijan i drogiran i sve to je sam rekao u porukama. On mora u zatvor jer je nasilnik i prijetnja za sve. Objavići snimku jer neću da on ispadne čist i nastavi sretno igrati fudbal dok ja ovdje patim. Ne želim da patim sama - poručila je Najila.

Advokat joj je zamjerio nepoznavanje pravnog sistema.

Ti jednostano ne razumiješ kako sve to ide. Pravni sistem postoji zbog razloga. No, ako ti želiš sama da tjeraš pravdu onda je  bolje da nađeš novog advokata - predložio joj je, a ona prihvatila prijedlog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.