PREMIJER LIGA

FK Radnik traži pomoć od Milorada Dodika

Nakon što je najavio ulaganje 2 miliona KM u Borac iz Banje Luke

Mladen Žižović s Radnikom izborio nastup u Evropi

Srna

13.6.2019

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i predsjednik Skupštine bijeljinskog Fudbalskog kluba Radnik Predrag Jović uputili su otvoreno pismo članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku s molbom da razmotri mogućnost za pomoć ovom klubu koji će ove godine izaći na evropsku fudbalsku scenu.

- Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine ove godine drugi put u svojoj historiji izborio je nastup na evropskoj fudbalskoj sceni i nastupat će u kvalifikacijama za Evropsku ligu, što je značajan uspjeh za sport u Bijeljini - navodi se u pismu.

Mićić i Jović navode da su za funkcioniranje kluba potrebna znatna sredstva, posebno za učešće u evropskim fudbalskim takmičenjima.

- Ove godine u kvalifikacijama za Evropsku ligu Radnik će biti domaćin na stadionu Borca iz Banje Luke. Da bismo na domaćem terenu mogli igrati utakmice u nekom od narednih evropskih takmičenja, Bijeljina će ove godine finansirati postavljanje reflektora na gradski stadion, a u planu je i izgradnja istočne tribine i terena s vještačkom travom - dodaje se u pismu.

Mićić i Jović pozvali su Dodika da u narednom periodu posjeti Bijeljinu da bi mu predstavili sportske kapacitete, planirana ulaganja u ovaj sektor, kao i potrebe bijeljinskog sporta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.