MILAN Ukradena tri sata u vrijednosti 80.000 eura

Kako je provaljeno u stan Ivana Perišića: Hrvatu otuđili pravo malo bogatstvo

Ono što je, također, zanimljivo jeste to da je neboder u kojem hrvatski reprezentativac živi sa suprugom i dvoje djece vrlo dobro čuvan

A. Ču. / Avaz.ba
14.06.2019 08:46

Perišić: Ostao šokiran

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić nemalo se iznenadio kad se iz Hrvatske ovih dana vratio u svoj stan u Milanu: kako saznaje italijanska "La Stampa", otkrio je da mu je neko ukrao tri skupocjena sata ukupne vrijednosti 80.000 eura.

Jedan "Rolex", vrijedan 20.000 eura, te "Audemars Piguet" iz ograničene serije, vrijedan 50.000 eura, pripadali su Perišićevoj supruzi Josipi, dok je ''Hublot'' vrijedan 12.000 eura bio njegov. Sva tri sata bila su u ladicama jednog od ormara u luksuznom stanu na 19. spratu nebodera "Bosco Verticale", jedne od najpoznatijih savremenih milanskih građevina čiji naziv u prijevodu znači ''Okomita šuma''.

Zanimljivo je da je kradljivac, kako prenosi ''Jutarnji list'', ostavio kutije u kojima su bili pohranjeni satovi te da iz stana nije odnio ništa drugo, iako je u istom, ali i drugim ormarima, bilo gotovog novca te drugih skupocjenih predmeta.

- Posljednji put sam te satove vidio 27. maja, prije nego što sam otputovao za Hrvatsku - izjavio je Perišić, kako prenosi "La Stampa", te je dodao da na ulaznim vratima stana nema nikakvih znakova nasilnog ulaska.

Ono što je, također, zanimljivo je da je neboder u kojem Perišić živi sa suprugom i dvoje djece vrlo dobro čuvan. Na ulazu 24 sata stoji zaštitar, a postoji i popis osoba kojima su vlasnici stanova dali dozvolu da od zaštitara dobiju rezervni ključ i uđu u stanove u njihovoj odsutnosti. Jedina osoba koja je takvu dozvolu dobila od porodice Perišić je njihova spremačica, no zasad nije jasno je li ona osumnjičena za krađu, kao ni je li policija s njom već obavila razgovor.

Komentari

NA VRH