SKUPŠTINA Vršilac dužnosti predsjednika FK Željezničar

Jasmin Badžak: Dosta nam se stvari nakupilo, ali će navijači biti zadovoljni

A. ČULIĆ
15.06.2019 18:27

Badžak: Dokazani Željovac

Jasmin Badžak koji je danas izabran za privremenog predsjednika FK Željezničar kazao je da za klub sa Grbavice dolaze bolji dani, bez obzira na nagomilane probleme.

- Sjednica je bila duža, što je i normalno. Ako želimo bolje rezultate, moramo biti i konkretniji. Za Želju dolaze bolji dani. Ima još puno posla, puno stvari u planu. Imamo dobre stvari i dobre projekte. Neke stvari koje su se dešavale, više se neće desiti. Nadamo se da će navijači Želje biti zadovoljni. Kapitalne stvari se još nisu dovršile. Sigurno da je bilo jako puno stvari. Dovršene nisu, ali garantujem da će biti bolje nego što jest - kazao je Badžak.

Među navijačima pročela se širiti skepsa budući da još uvijek nije izabran predsjednik, već vršilac dužnosti do 29. juna kada će biti nastavljena sjednica Skupštine. Navodno, postoji bojazan da je Željo u takvoj situaciji da niko ne želi da se lati velike odgovornosti. 

- Generalno, dosta stvari nam se nakupilo. Dosta vremena smo danas potrošili na analizu prethodnog rada. Mislim da je nastavak sjednice normalna stvar. Nama će biti prioritet da se riješe obaveze, da sa 30. junim imamo račun spreman - kazao je Badžak.

Komentari

NA VRH